LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το Homefront 2

Μήπως θυμάστε το Homefront, ένα wanna-be Call of Duty FPS των Kaos Studios, το οποίο εντέλει αποδείχθηκε ως το παιχνίδι-ταφόπλακα για τη THQ;

Είτε το θυμάστε είτε όχι, δεν χάνετε και τίποτα, καθώς το παιχνίδι ήταν μετριότατο σε όλους τους τομείς: από την απελπιστικά βαρετή campaign του μέχρι το ανεπαρκές multiplayer mode του.

Μετά την πτώχευση της THQ και την πώληση των franchises της, η γνωστή μας Crytek ήταν αυτή που απέκτησε τα δικαιώματα του Homefront, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την ανακοίνωση ενός sequel που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.

Η κύρια διαφορά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι ότι το Homefront: The Revolution (όπως τιτλοφορείται) θα είναι ένα open-world FPS, με πλήρες σύστημα ημέρας και νύχτας και προσεγμένων καιρικών φαινομένων. Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές, πέρα από το γεγονός ότι θα χρησιμοποιεί τη μηχανή CryEngine (φυσικά) και από το ακόλουθο trailer που δημοσιοποίησε η εκδότρια εταιρία Deep Silver και μας δίνει μια γεύση από το παιχνίδι:

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL