LATEST NEWS

Shroud of the Avatar, το νέο παιχνίδι του Richard Garriott.

Όπως αναμενόταν, ο Richard Garriott ανακοίνωσε το Kickstarter για το νέο του παιχνίδι, Shroud of the Avatar : Forsaken Virtues, ένα “πνευματικό διάδοχο” των θρυλικών Ultima.

To παιχνίδι θα περιλαμβάνει single όσο και multiplayer κομμάτι, σε μια απόπειρα να παντρέψει όλα όσα έκανε μέχρι στιγμής στην καριέρα του ο Lord British. Αν και ευχόμαστε καλή επιτυχία και διατηρούμε τις καλύτερες αναμνήσεις από τα Ultima, τούτο εδώ κάπως χλωμό μας φαίνεται. Λίγο τα γραφικά που είναι άσχημα ρετρό (σαν 3D game του 2000 περίπου), λίγο το αόριστο του πράγματος, δεν πολυσαλεύει το θέμα.

Εσείς, πώς το κόβετε;

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

5 Comments

  1. Πέρα από το οικονομικό, εν προκειμένω θεωρώ πως το Kickstarter λειτουργεί λίγο-πολύ και σαν “μέτρημα δυνάμεων”, για να τεστάρει ο Garriott αν το κοινό τον θυμάται ακόμα και αν το όνομά του “πουλάει” εν έτει 2013.

    Βέβαια θα μπορούσε να το κάνει αυτό και με έναν στόχο των 400-500 χιλιάδων πχ, αλλά αφού μπορεί…

  2. φαινεται fake σκ@το, αν μου επιτραπει η εκφραση

    Σαν να πειρε ολες τις ατακες απο τα kickstarter που πετυχαν και να εφτιαξε απο αυτα το παιχνιδι που τα συνδιαζει ολα. Αυτο το return to basics, your decisiions- joices, open gameplay εχει γινει πλεον η καραμελα ολων αυτων των ‘καποτε μεγαλων’ για να κανουν αρπαχτες.

    Φυσικα δεν εννοω το eternity, wasteland, shadowrun. Αυτα φαινονται πολυ καλα (especialy το shadowrun που ειδα το βιντεο, θα το παρω day one)

  3. Αχμμ. Αν δε δώ το team που το(/θα το) δουλέψει δε δίνω φράγκο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις δουλείες του λόρδου βρετανού, ακόμα και το tabula rasa δεν ήταν τόσο κακό αλλά ο τύπος έχει χαρακτήρα με εγώ από δω μέχρι τη Νεα Υόρκη = Αναξιόπίστος. τελος.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL