LATEST NEWS

Ανακοινώθηκαν τα DLC του Pillars of Eternity 2

Τρεις κυκλοφορίες, από τον Ιούλιο μέχρι το Νοέμβριο.

Μπορεί το Pillars of Eternity 2: Deadfire να μην έχει κυκλοφορήσει καν ακόμα, όμως φαίνεται πως αυτό δεν εμποδίζει τον προγραμματισμό της Obsidian Entertainment ως προς τη μελλοντική υποστήριξη του τίτλου με έξτρα υλικό. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία, το game πρόκειται να υποστηριχθεί με τρία ξεχωριστά DLC, τα οποία θα κυκλοφορούν ανά 2 μήνες μετά το αρχικό release.

Το πρώτο εξ αυτών, ονόματι “Beast Of Winter”, θα είναι διαθέσιμο τον Ιούλιο του 2018 και θα στηρίζεται στο νταραβέρι με “μια μυστηριώδη αίρεση που φυλάει ένα αρχαίο μυστικό”. Στο δεύτερο, που θα ονομάζεται “Seeker, Slayer, Survivor” και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη, οι παίκτες θα κληθούν να ηγηθούν του party τους κατά την περιπετειώδη αναζήτηση αρχαίων relics. Το τρίτο, τέλος, θα κυκλοφορήσει το Νοέμβρη υπό το όνομα “The Forgotten Sanctum” και θα αφορά την ανάληψη μιας αποστολής για λογαριασμό ισχυρών μάγων, με τους παίκτες να μπορούν να επιλέξουν στην πορεία αν θα τους βοηθήσουν ή θα τους παρεμποδίσουν. Σύμφωνα με τις έως τώρα φήμες, το έξτρα υλικό θα μπορεί να παιχθεί τόσο κατά τη διάρκεια της αρχικής περιπέτειας του Pillars 2 όσο και μετά το φινάλε του game, σε αντίθεση με το διμερές White March expansion για το Pillars of Eternity, το οποίο λάμβανε χώρα στη διάρκεια των πρώτων Acts του σεναρίου.

Μπορεί η Obsidian να έχει λήξει επισήμως τη συνεργασία της με την Paradox, όμως φαίνεται πως διατηρούν με χαρά τη λογική της μαζικής παραγωγής DLC για τους τίτλους τους. Όπως και να έχει, καθένα εκ των τριών DLC θα κοστολογείται στα 10 ευρώ, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν και το αναμενόμενο Season Pass μετά την αρχική κυκλοφορία του Pillars 2, το οποίο θα προσφέρει πρόσβαση σε όλα τα μελλοντικά DLC έναντι 25 ευρώ.

Το Pillars of Eternity 2: Deadfire κυκλοφορεί στις 8 Μαΐου. Αν δεν το στηρίξατε μέσω του αρχικού του Fig Campaign, μπορείτε να το προπαραγγείλετε ακολουθώντας αυτό το link προς το GOG.com και να λάβετε ως δώρο το Wasteland 2, στηρίζοντας παράλληλα την ημιθανή μας κοινότητα.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

3 Comments

  1. @Bathory, thank you.

    Αναρωτιέμαι αν τα ερωτηματολόγια που συμπληρώσαμε πριν καιρό σχετικά με τα DLC τα έλαβαν πραγματικά υπόψη. Θα προτιμούσα ένα μεγάλο expansion όπως επί εποχής NWN 2. Τέλος πάντων, ελπίζω να έχουν “ψωμί” και κυρίως ουσιαστικές ιστορίες που να είναι ωραία ενσωματωμένες στον κόσμο του παιχνιδιού κι όχι τίποτα sidequests που πέταξαν μέσα την τελευταία στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL