LATEST NEWS

Halo: The Master Chief Collection και σε PC

"I need a weapon."

Κατόπιν ανακοίνωσης της Microsoft, την οποία αρκετός κόσμος περίμενε για πολύ καιρό, η συλλογή Halo: The Master Chief Collection θα κάνει την εμφάνισή της και σε PC.

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, όπου το Halo 2 κυκλοφόρησε για PC, ως Windows Vista αποκλειστικός τίτλος (σε μια προσπάθεια της Microsoft να προωθήσει το εν λόγω λειτουργικό), ο Master Chief και η παρέα του θα επισκεφθούν ξανά τις οθόνες μας και μάλιστα στη ψηφιακή πλατφόρμα του Steam (και Windows Store εννοείται), κουβαλώντας αυτή τη φορά σχεδόν ολόκληρο το back catalogue τους.

Συγκεκριμένα, το πακέτο θα περιλαμβάνει το Halo: Reach, το Halo: Combat Evolved (στην Anniversary έκδοσή του), το Halo 2, το Halo 3, το Halo: ODST και τέλος το Halo 4.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα παιχνίδια δεν κυκλοφορήσουν όλα μαζί, αλλά σταδιακά, με το Halo: Reach να κάνει την αρχή, ενώ θα παρέχουν υποστήριξη 4K αναλύσεων και HDR, με το frame rate να φθάνει τα 60fps.

Προς το παρόν, κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γίνει γνωστή, η λογική όμως λέει ότι, τουλάχιστον το Halo: Reach, δεν θα αργήσει πάρα πολύ.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

7 Comments

  1. Άσε που όσο περισσότερο ευθυγραμμίζονται τα Xbox-Windows οικοσυστήματα τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στην υλοποίηση του Xbox Backwards Compatibility στο PC. Και τότε θα συμβεί ένα Red Dead Redemption μετά δόξης και τεράστιας τιμής, ΟΟΥ ΓΙΕΣ.

  2. Θεωρητικά η τιμή του δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 40€, μιας και πρόκειται για παλιά παιχνίδια.

    Από την πλευρά μου, έχω τερματίσει το Halo: Reach (εξαιρετικό) και είχα προχωρήσει αρκετά το πρώτο Halo όταν είχε κυκλοφορήσει σε PC – από εκεί και πέρα δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με τη σειρά. Ήρθε μάλλον ο καιρός να το κάνω…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL