LATEST NEWS

Η σειρά Kingdom Hearts έρχεται σε PC

Κατόπιν ανακοίνωσης μέσω του Epic Games Store Spring Showcase, ύστερα από αρκετά χρόνια αναμονής, μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της Square Enix θα εμφανιστεί στις οθόνες των υπολογιστών μας. 

Ο λόγος γίνεται για τα Kingdom Hearts, του πολύ πετυχημένου παντρέματος των ηρώων της Square Enix με εκείνους της Disney. Συγκεκριμένα τα Kingdom Hearts HD 1,5+2,5 Remix, Kingdom Hearts HD 2,8 Final Chapter, Kingdom Hearts Melody of Memory και Kingdom Hearts III + Remind θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα στις 30 Μαρτίου 2021, αποκλειστικά στο Epic Game Store.

Σίγουρα, οι τίτλοι προξενούν κάποια εντύπωση, όμως είναι γνωστό ότι κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες Kingdom Hearts τίτλοι (spin-offs, remasters) σε διάφορες πλατφόρμες (Playstation, Nintendo DS, Switch), οπότε τα εν λόγω παιχνίδια είναι αυτά που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της (μακροσκελέστατης) ιστορίας του.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL