LATEST NEWS

Ακυρωθέν Day of the Tentacle HD remake;

Σημαντικές πληροφορίες, που σχετίζονται με μέρος των σχεδίων της, παρελθούσας πλέον, LucasArts, έρχονται σιγά σιγά στο φως.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αλλά και ανθρώπους που σχετίζονταν με το project, το τμήμα της LucasArts που είχε έδρα στη Σιγκαπούρη δούλευε πάνω σε μία HD έκδοση του διάσημου sequel του Maniac Mansion, που υπήρξε κι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της εν λόγω εταιρείας.

Μάλιστα ένας εκ των ανθρώπων που προέβησαν στη συγκεκριμένη μαρτυρία, μιλάει για πρόοδο που είχε αγγίξει το 80%, τονίζοντας ότι δυστυχώς το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς θα μείνει στο συρτάρι ενός γραφείου στη Σιγκαπούρη.

Περισσότερα για το θέμα, αλλά κι άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με τα δρώμενα προ του κλεισίματος της εταιρείας του George Lucas, μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό θέμα του Kotaku.

Άσχετα με τη δυσάρεστη αυτή κατάληξη του project, είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ένα HD remake ήταν κάτι που είχε πολύ περισσότερο ανάγκη το Indiana Jones and the Fate of Atlantis;

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

13 Comments

  1. The Dig και Loom βασικά, ίσως και κανένα Sam & Max αν γίνω πλεονέκτης… :p Αν και παραπάνω θα ήθελα remastered audio παρά HD γραφικά (ειδικά στα Dig/Loom που είχαν φοβερά soundtracks).

    Για HD ίσως θα ήταν καλύτερα οι πρωτο-τρισδιάστατοι τίτλοι της LucasArts, Grim Fandango και τα παλιά Star Wars (κατί τα sims X-Wing/TIE Fighter, κάτι τα πρώτα 3 της σειράς Dark Forces).

    Αλήθεια, τα KOTOR τα μετράμε σαν LucasArts ή σαν BioWare; 😛

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL