LATEST NEWS

Kickstarter για το The Bard’s Tale IV

Ο Brian Fargo και η inXile Entertainment, μετά τις επιτυχημένες Kickstarter καμπάνιες του Wasteland 2 και του πολυαναμενόμενου Torment: Tides of Numenera, ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ξεκινήσει μια νέα καμπάνια για τη συνέχεια του αρχαιότερου franchise της εταιρίας, τα The Bard’s Tale.

Για όσους πιθανόν θυμούνται, η σειρά είχε σταματήσει πίσω το 1988 στο The Bard’s Tale: Thief of Fate και “αναστήθηκε” το 2004 μέσω μιας συμπαθέστατης κωμικής εκδοχής του, που εμφανίστηκε αρχικά στις κονσόλες, φέροντας απλά τον τίτλο The Bard’s Tale.

Το The Bard’s Tale IV λοιπόν είναι γεγονός και θα αποτελεί sequel του τρίτου παιχνιδιού και όχι του comic-relief κονσολοπαίχνιδου. Χωρίς να έχουν γίνει πολλές πληροφορίες γνωστές, το παιχνίδι θα διαθέτει “παραδοσιακές” turn-based μάχες με δυνατότητα ομαδικών επιθέσεων (και όχι ένας χαρακτήρας τη φορά), ενώ στα του σεναρίου, η μόνη πληροφορία που διέρρευσε είναι ότι οι παίκτες θα επιστρέψουν στη Skara Brae, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα.

Μόνο ευχάριστες είδησεις να μας προσφέρετε κ. Fargo

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL