LATEST NEWS

Tα system requirements του Thief

Τον επόμενο μήνα θα φθάσει επιτέλους στις οθόνες μας το επόμενο κεφάλαιο της ιστορικής σειράς Thief, προς μεγάλη χαρά του του πιο ύπουλου και σκιώδους μέλους του Ragequit.gr, Κώστα Καλλιανιώτη. Η Eidos Montreal ανακοίνωσε μέσω του επίσημου site της τα system requirements για το παιχνίδι, τόσο στο minimum όσο και στο recommended επίπεδο. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού οι minimum απαιτήσεις περιλαμβάνουν όλα τα στοιχειωδώς σύγχρονα gaming PCs της αγοράς. Αναλυτικά:

Minimum System Requirements
OS: Windows Vista with platform update
CPU: High-performance dual core CPU or quad core CPU
RAM: 4 GB
Graphics Card: AMD Radeon 4800 series / Nvidia GTS 250
DirectX: DirectX 10
HDD/SSD: 20 GB

Recommended Specs
OS: Windows 7 or 8
CPU: AMD FX 8000 series or better / Intel i7 Quad Core CPU
RAM: 4+ GB
Graphics Card: AMD Radeon HD / R9 series or better / Nvidia GTX 660 series or better
DirectX: DirectX 11
HDD/SSD: 20 GB

Λογικά πράγματα. Η Eidos τονίζει επίσης οτι συνεργάστηκε με την AMD για την ενσωμάτωση υποστήριξης των τεχνολογιών EyeFinity, TrueAudio και κυρίως Mantle στο Thief, οπότε αναμένουμε το παιχνίδι με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να δούμε επιτέλους την αποτελεσματικότητα του Mantle υπό κανονικές συνθήκες.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL