LATEST NEWS

Ψηφιακό σφηνάκι Vol. 4 : Κερδίστε έναν Steam code για το Duke Nukem Forever !

Για ορισμένους το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν αυτό που ήθελαν, για άλλους δεν έπρεπε να βγει καν. Επιτρέψτε μας να έχουμε διαφορετική άποψη και να θεωρούμε ότι το Duke Nukem Forever ήταν μια χαρά (ΟΚ, έστω για μερικούς από εμάς). Αν είστε κι εσείς ένας από τους ορκισμένους υποστηρικτές του Δούκα, ή θέλετε απλά να διαπιστώσετε αν σχόλια και γνώμες σαν τα προαναφερθέντα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν έχετε παρά να διεκδικήσετε τον ένα και μοναδικό Steam code του παιχνιδιού που σας προσφέρουμε.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την ώρα 24:00 της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου,  οπότε και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Προκειμένου να είστε σε θέση να λάβετε μέρος, γράφεστε στο site μας (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) και αφήνετε ένα comment κάτω από το σχετικό newspost.

Όσοι έχετε κερδίσει παιχνίδι κατά τις προηγούμενες κληρώσεις μας και θέλετε να διεκδικήσετε και αυτό τo παιχνίδι, λέτε σε δύο (2) φίλους σας να κάνουν “Like” στη σελίδα μας στο Facebook και δηλώνετε παρακάτω, μαζί με το σχόλιό σας, τα ονόματα εκείνων που σας έβαλαν στην κλήρωση.

O νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των comments, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε αν είστε εσείς αυτός !

σ.σ.: O Δούκας δε πεθαίνει ποτέ λέμε….

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

21 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL