LATEST NEWS
Trending

Ανακοινώθηκε νέος τίτλος Shadow Man

Η Σκοτεινή Κληρονομιά καταφτάνει το 2024

Μια αναπάντεχη είδηση είχαμε πριν λίγη ώρα, σύμφωνα με την οποία αναπτύσσεται νέος τίτλος στη σειρά Shadow Man, με την ονομασία Shadowman Darque Legacy. Είκοσι ένα χρόνια αργότερα από το Shadow Man: 2econd Coming, δεν περίμενε κανείς ότι θα βλέπαμε νέο μέρος. Η δημιουργός και εκδότρια εταιρία, Blowfish Studios μας επισημαίνει πως δεν πρόκειται για άμεση συνέχεια των προηγούμενων παιχνιδιών, αλλά για αυτόνομη δημιουργία. Σύμφωνα επίσης με τους ίδιους, τo παιχνίδι θα έχει δύσκολα bosses και μια RPG-lite πρόοδο στην ανάπτυξη του πρωταγωνιστή.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να περιμένουμε αρκετή εξερεύνηση σε δύο κόσμους, των ζωντανών και των νεκρών (γνωστός στους μύστες των παιχνιδιών ως Deadside). Η προγραμματισμένη κυκλοφορία του Darque Legacy είναι για την επόμενη χρονιά, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ακολουθεί το πρώτο trailer για το παιχνίδι:

Go to discussion...

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL