LATEST NEWS

Και το “The Abbey” στο Steam

Μετά την είδηση για το Lost Chronicles of Zerzura, ακόμα ένα σχετικά παλιό, αλλά αρκετά ενδιαφέρον adventure game, βρίσκει το δρόμο του στο Steam. Η κουβέντα γίνεται για το The Abbey (γνωστό και ως Murder in the Abbey) της Ισπανικής Alcachofa Soft, το οποίο κυκλοφόρησε το 2008 και έγινε γνωστό κυρίως εξαιτίας των εμφανέστατων επιρροών του από το κλασικό βιβλίο του Ουμπέρτο Εκο “Το Ονομα του Ρόδου”. Μάλιστα είχε ανακοινωθεί και ένα sequel από την εταιρία, με το όνομα Mystery of the Wicked Village, αλλά η τύχη του αγνοείται εδώ και αρκετά χρόνια.

Η τιμή του όμως είναι αρκετά τσιμπημένη για παιιχνίδι εξαετίας (19,99 € full price, ενώ “τρέχει” έκτπωση 15% έως τις 22 Ιουλίου), ενώ για όσους θυμούνται, το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με ελληνικούς υπότιτλους, κάτι που δυστυχώς δεν υπάρχει ως επιλογή στη παρούσα έκδοση.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η ύπαρξη του The Abbey στο Steam είναι καλοδεχούμενη.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

  1. Δεν είμαι σίγουρος ότι ευθύνεται το Steam για τη συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική. Πάντως, το παιχνιδάκι θα το έπαιζα ξανά, αν το έβρισκα με ελληνικούς υπότιτλους (έτσι για το ροκ) και γιατί το βιβλίο του Εκο είναι ένα από τα αγαπημένα μου.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL