SPECIALS

Let’s Play (Modded) XCOM 2: WOTC Part 06: Φίδι στον κόρφο

Motherf***ing snakes on a motherf***ing mission

Η XCOM κατάφερε να καταγράψει άλλη μία νίκη εναντίον των εξωγήινων στην αποστολή που προηγήθηκε, πληρώνοντας όμως βαρύ τίμημα καθώς ο γενναίος Great0ldOne έχασε τη ζωή του στο πεδίο της μάχης και αρκετοί ακόμα στρατιώτες τραυματίστηκαν. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά ή, όπως έλεγαν οι Queen, the show must go on. Η γεμάτη ένταση αποστολή έφερε ως αποτέλεσμα τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Bathory και Myrmidonas.

XCOM 2 soldier bond

Κατά τα άλλα το ρόστερ κρίνεται για την ώρα επαρκές, όμως οι τραυματισμοί και οι απώλειες, σε συνδυασμό με την ανάγκη να στέλνουμε στρατιώτες σε covert actions, σημαίνουν ότι σύντομα θα πρέπει να φροντίσουμε να το επεκτείνουμε.

xcom 2 ragequit.gr roster mission 06

Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση. Η Chosen Assassin που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στα ίχνη μας.

Chosen assassin scanning info

H επένδυση στο Guerilla Tactics School με τη χρήση του ανάλογου Resistance Order συνεχίζει να παράγει καρπούς καθώς ένας ακόμα rookie αποφοιτά ως Sergeant!

xcom 2 rookie ccwr promote
1 2Επόμενη σελίδα

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Related Articles

Back to top button
elEL