LATEST NEWS

Σημαντικές ανακοινώσεις από την Valve

Γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό οτι η Valve είχε σκοπό να δώσει δυναμικό “παρών” στo συνέδριο GDC 2015 (Game Developers Conference) και πλέον η αμερικανική εταιρία επιβεβαίωσε πλήρως αυτές τις πληροφορίες, ανακοινώνοντας μια σειρά από νέα προϊόντα. Συγκεκριμένα, η Valve ανακοίνωσε τα εξής:

  • Το Steam Link, μία συσκευή μικρού κόστους ($49,99) η οποία μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε τηλεόραση και να streamάρει ασύρματα ή ενσύρματα games από το PC σας μέσω της υπηρεσίας Steam In-Home Streaming.
  • To Steam Lighthouse, ένα σύστημα παρακολούθησης των κινήσεων του χρήστη στον χώρο και αλληλεπίδρασης με τον in-game κόσμο, το οποίο προορίζεται για χρήση με το προσφάτως ανακοινωθέν VR headset Vive των Valve και HTC.
  • Την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των Steam Machines και του Steam Controller. Τον ερχόμενο Νοέμβριο θα δούμε επιτέλους στα ράφια των καταστημάτων τόσο τον επανασχεδιασμένο Steam Controller όσο και μια σειρά από gaming PCs σαλονιού, τα οποία, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της εταιρίας, θα έχουν παρόμοιο κόστος με τις κονσόλες και θα προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις. 
  • Την καινούρια μηχανή γραφικών Source 2, η οποία θα υποστηρίζει το graphics API Vulkan του Khronos Group. Η Source 2 θα διατίθεται δωρεάν για τους δημιουργούς. 

Η Valve θα παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα της στο κοινό της GDC ξεκινώντας από σήμερα, οπότε είναι βέβαιο οτι θα προκύψουν πολλές ακόμα ειδήσεις και hands-on εντυπώσεις. Stay tuned!

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL