LATEST NEWS

Ερχεται το Dragon’s Dogma: Dark Arisen σε PC

Ενα από τα action/RPG που κανείς ποτέ δεν κατάλαβε γιατί δεν εμφανίστηκε στα PC μας ήταν το Dragon’s Dogma της Capcom. Για όσους δεν το έχουν ακουστά, το εν λόγω fantasy RPG έκανε το ντεμπούτο του πριν από τρεισήμιση χρόνια περίπου στα Xbox 360/PS3 και, παρ’ όλο που δεν απέσπασε ολοκληρωτικά διθυραμβικές κριτικές, αποτελούσε μια πολύ ξεχωριστή και ιδιόμορφη εμπειρία εξαιτίας του μοναδικού pawn system που ενσωμάτωνε, η οποία όμως ήταν εμφανώς “βαριά” για τα κυβικά των συγκεκριμένων κονσολών.

Ενα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε ξανά μαζί με το expansion Dark Arisen, το οποίο προσέθετε μια καινούρια περιοχή και ορισμένα νέα χαρακτηριστικά και αυτή ακριβώς η έκδοση είναι που πρόκειται να εμφανιστεί, βελτιωμένη (ευελπιστούμε) στη πλατφόρμα του Steam στις 15 Ιανουαρίου του 2016 και μάλιστα σε σχετικά χαμηλή τιμή (29.99€). Ετσι απλά, χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες.

Τα αξιόλογα RPG πάντα έχουν θέση στη βιβλιοθήκη μας, έστω και αν πλέον έχουν πολύ σκληρό ανταγωνισμό να αντιμετωπίσουν…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL