LATEST NEWS

EA+Disney = Star Wars

Οπως αποκάλυψε ο Executive Vice President, Blake Jorgensen, στη UBS Global Technology Conference, η EA υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία με τη Disney για την ανάπτυξη και την κυκλοφορία Star Wars τίτλων διάρκειας δέκα ετών.

Ανάμεσα στις ομάδες ανάπτυξης που θα εμπλακούν στη δημιουργία τέτοιων παιχνιδιών συμπεριλαμβάνονται η Bioware (φυσικά), η DICE και η Visceral Games, ενώ ο πρώτος καρπός της συμφωνίας αναμένεται να αποτελεί το Battlefront 3 στις αρχές του 2015. Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι, προς το παρόν, τα παιχνίδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν δεν θα βασίζονται σεναριακά στη νέα τριλογία.

Λέτε να δούμε καμιά συνέχεια του Knights of Old Republic σε Mass Effect style και FPS “αναβιώσεις” franchise τύπου Jedi Knight, κάτω από την υπογραφή της EA;

 

[Πηγή]

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

8 Comments

  1. Μακάρι να πέσεις τελείως έξω και να βγάλουν ένα υπέροχο Battlefront. Το 2005 βγήκε το Β2, 10 χρόνια είναι πολλά. Το αρχές του 2015 το βλέπω χλωμό μιας και ανακοινώθηκε το episode 7 για τις 18/12/15, μπορεί να μην έχει σχέση σεναριακά με την ταινία αλλά νομίζω θα το κυκλοφορήσουν εκεί κοντά. Θα δούμε

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL