LATEST NEWS

[UPDATED] Ultra Street Fighter IV προ των πυλών

Update: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Ultra Street Fighter 4 κι είναι η 8η Αυγούστου, δηλαδή σε τρεις ημέρες από σήμερα. Όσοι διαθέτουν την προηγούμενη έκδοση θα μπορούν να μεταβούν στη νέα έναντι του ποσού των  15, ενώ η full version θα κοστίζει  30. Όχι και φθηνή η τελευταία (;) παράσταση του τέταρτου Street Fighter…

Aρχική είδηση: Μπορεί η πρώτη έκδοση του Street Fighter IV να μετρά ήδη τέσσερα χρόνια από τότε που έκανε την εμφάνισή της σε PC, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη Capcom να συνεχίζει να εμπλουτίζει το τίτλο με νέα DLC’s μέχρι σήμερα.

Το τελευταίο (;) DLC επιτρέπει στους κατόχους της Super Street Fighter IV: Arcade Edition (ουφ) έκδοσης, με αντίτιμο περίπου 15 ευρώ, να αναβαθμίσουν το παιχνίδι τους στην Ultra Street Fighter IV έκδοση, η οποία προσθέτει έξι καινούρια stages και πέντε χαρακτήρες (Poison, Hugo, Elena, Rolento και ακόμα ένας που δεν έχει αποκαλυφθεί), ανεβάζοντας έτσι τη λίστα του roster στους 44 διαθέσιμους χαρακτήρες. Το Ultra Street Fighter IV DLC αναμένεται να εμφανιστεί στις αρχές του 2014, ενώ θα υπάρξει και μια full retail/digital έκδοση που θα περιλαμβάνει και όλα τα costume DLC’s που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

4 Comments

  1. Αν θυμάμαι καλά, κάποτε είχαν πει ότι το Super Street Fighter IV: Arcade Edition θα ήταν η τελευταία έκδοση του SFIV. Το είχα γράψει κιόλας σε σχετικό review.:p

    Η Capcom πάντως συνεχίζει ακάθεκτη να πουλάει το ίδιο παιχνίδι, έστω και αν οι αλλαγές που περιλαμβάνει στο gameplay είναι αρκετά σημαντικές για τους φανατικούς τους είδους.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL