LATEST NEWS

To Minecraft έφτασε τα 122.000.000 αντίτυπα σε πωλήσεις!

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα  μέσω Twitter πως το Minecraft έχει πουλήσει 122.000.000 αντίτυπα και σε μηνιαία βάση έχει 55.000.000 παίκτες. Η τελευταία φορά που η Microsoft ενημέρωσε επισήμως για τα νούμερα του Minecraft ήταν τον περασμένο Ιούνιο έχοντας 106 εκ. αντίτυπα. Έτσι μέσα σε οκτώ μήνες ο τίτλος πρόσθεσε άλλα 16 εκ αντίτυπα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή επίδοση για τίτλο που πρωτοκυκλοφόρησε το 2009. Έχει όμως αρκετό δρόμο να καλύψει προκειμένου να φτάσει τον πιο ευπώλητο τίτλο όλων των εποχών, το Tetris (495 εκ. τεμάχια). Την τριάδα συμπληρώνει το Wii Sports έχοντας 82,78 εκ ενώ το Grand Theft Auto V έχει σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση πουλώντας 75 εκ. αντίτυπα.     

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL