LATEST NEWS

Kickstarter για το Twin Souls: The Path of Shadows

Ενας αρκετά ενδιαφέρον τίτλος ξεκίνησε τη Kickstarter καμπάνια του και μας έρχεται από την Ισπανία. Ο λόγος γίνεται για το Twin Souls: The Path of Shadows, ένα αμιγώς stealth παιχνίδι, με σαφείς επιρροές μιας από τις καλύτερες stealth σειρές, αυτή των Tenchu, το οποίο όμως δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Dishonored και το Mark of Ninja. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι το παιχνίδι ξεκίνησε τη πορεία του ως ένα μη εμπορικό μαθητικό project, το οποίο όμως πήγε πολύ καλά (μπορείτε να το βρείτε για κατέβασμα εδώ ως “The Path of Shadows”) και πάρθηκε η απόφαση να ιδρυθεί η ανεξάρτητη εταιρία Lince Works προκειμένου ο τίτλος να βελτιωθεί και να κυκλοφορήσει ως πλήρες προϊόν. 

Αν επιθυμείτε να το στηρίξετε, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρίας στο Kickstarter, όπου ο στόχος είναι τα 70.000$ (ήδη έχουν καλύψει το 10%), ενώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι στο trailer που ακολουθεί:

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL