SPECIALS

Dorito Pope’s Game Awards: Ανακοινώσεις

Τα Game Awards του Doritos Pope ολοκληρώθηκαν, με λίγες εκπλήξεις στα βραβεία των διάφορων κατηγοριών, εντούτοις αυτό που τράβηξε περισσότερο τα βλέμματα είναι οι ανακοινώσεις των επερχόμενων παιχνιδιών για το 2023 (και πέρα). 

Καθώς υπήρξε πληθώρα κυκλοφοριών, είπαμε να μαζέψουμε σε ένα άρθρο τις πιο σημαντικές από αυτές, ως μελλοντικό σημείο αναφοράς. Ξεκινάμε λοιπόν:

Returnal: Ήταν φως φανάρι ότι το (πρώην) αποκλειστικό παιχνίδι του PS5 θα ήταν ένας από τους επόμενους τίτλους που θα έφερνε η Sony στα PC. Πλέον, επιβεβαιώθηκε και επίσημα, με το παιχνίδι να αναμένεται στις αρχές του νέου έτους.

Last of Us Part I: Ήμασταν γνώστες ότι επρόκειτο να κυκλοφορήσει, δε γνωρίζαμε μόνο την ημερομηνία κυκλοφορίας. Σημειώστε το στο καλεντάρι σας: 3 Μαρτίου 2023.

Judas: Το νέο παιχνίδι του Ken Levine (του δημιουργού του Bioshock) είναι γεγονός. Και, όπως δείχνει το πρώτο trailer, το Judas θυμίζει (τι άλλο;) Bioshock. Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μπορείτε να το προσθέσετε ήδη στη wishlist σας.

Hades II: Το πρώτο Hades ήταν ένα αριστούργημα. Η είδηση ότι η Supergiant Games εργάζεται σε ένα sequel μόνο ευχάριστη μπορεί να είναι. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στο 2023.

Star Wars Jedi: Survivor: Η ημερομηνία κυκλοφορίας είχε διαρρεύσει μερικές ημέρες πριν (κατά λάθος;) και τα Game Awards την επιβεβαιώνουν. Το sequel ενός από τα πιο αξιόλογα παιχνίδια στο σύμπαν του Star Wars θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου 2023.

Earthblade: Ανάμεσα στις μεγάλες κυκλοφορίες, υπήρξαν και μερικά indie που έκλεψαν την παράσταση. Ένα από αυτά ήταν το Earthblade, ο νέος τίτλος δράσης από τους δημιουργούς του Celeste, με το υπέροχο εικαστικό του να μαγνητίζει το βλέμμα. Η κυκλοφορία του αναμένεται κάπου μέσα στο 2024.

Remnant 2: Η Gearbox με τη Gunfire Games ανακοίνωσαν τη συνέχεια του αξιόλογου “Souls-like”, Remnant: From The Ashes. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Banishers – Ghosts of New Eden: H Focus Entertainment σε συνεργασία με τους δημιουργούς του Life is Strange, Don’t Nod, ανακοίνωσε το Banishers: Ghosts of New Eden. Πρόκειται για έναν “ghost-hunting” Action-RPG τίτλο, που θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2023.

Post Trauma: Για τους λάτρεις των παραδοσιακών survival horror, των ορθόδοξων με fixed κάμερες, περιορισμένα inventories και γρίφους, η Raw Fury έχει την απάντηση: Post Trauma. Coming soon λέει, οπότε αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες.

Street Fighter 6: Περισσότερο κομμάτι των e-sports παρά ως τυπικό “fighting game”, το έκτο επίσημο επεισόδιο της μακρόβιας σειράς της Capcom θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου 2023

Go to discussion...

1 2Επόμενη σελίδα

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

6 comments

Back to top button
elEL