Reply To: Diablo 3

#447763
f2bnpf2bnp
  • Οργανωμένος Νεολαίος
  • Posts: 1689
Offline
Replies: 1689
Been thanked: 39 times

Λοιπόν ένας ένας. Northlander, το PS4 θα βγει Χριστούγεννα του 2013, δηλαδή 1.5 χρόνο μετά το DIII. Δεν γνωρίζω αν η έκδοση για PS3 θα βγει ταυτόχρονα με αυτή για το PS4, φαντάζομαι πως έτσι θα γίνει, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο καιρό ετοιμάζει τα παιχνίδια της η Blizz. :spiteful: Προσωπικά αυτά που διάβασα στο post του 4chan με εξαίρεση 1-2 μου φάνηκαν αστεία ως επιχειρήματα. Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί στο official forum, αλλά και πάλι δεν με πολυενδιαφέρει, πραγματικά ποιος μπαίνει στο forum της Blizz; Ο καθένας που μπορεί να έχουν ορίσει moderator μπορεί να έσβησε το thread :malakas: .

Adhan, το nickname μου βγήκε σε μία στιγμή έμπνευσης/οίστρου όταν το θερμό καλοκαίρι του 2005 γράφτηκα στο forum του PCMaster και έπρεπε να σκεφτώ ένα. Fade To Black (το παιχνίδι κυρίως αν και λατρεύω το κομμάτι των Metallica) και το np είναι Νίκος Πόλκας, το όνομα μου δηλαδή. Πάντα μου άρεσε το αποτέλεσμα και μέχρι σήμερα δεν έχω βρει κάτι καλύτερο και πιο ξεχωριστό. :P

Όσον αφορά το κράξιμο, είναι πάγια τακτική. Από εποχές Warcraft III το θυμάμαι, επειδή είχανε κάνει dump down το strategy στοιχείο και βάλανε ήρωες με RPG στοιχεία. Η ιστορία έδειξε αν ήταν καλό ή όχι το Warcraft III. Και το Diablo 1 θεωρήθηκε από την σοβαρή RPG κοινότητα της εποχής μια μαλακία και μισή που απλώς κλικάρεις το mouse συνεχώς. Πούλησε τα άντερα του και ουσιαστικά επανεφηύρε τον όρο Hack&Slash RPG.
Το skill tree προσωπικά το προτιμώ plain and simple σε τέτοιου είδους παιχνίδια, καθαρά προσωπική άποψη.
Οι διάλογοι όμως και το συνολικό writing φίλε μου είναι ξεκάθαρα ανώτεροι του D1 και D2. Το μυαλό και η νοσταλγία έχουν το κακό συνήθειο να σε μπερδεύουν κρατώντας μόνο τα καλύτερα κομμάτια και κάνοντας τα να φαίνονται 20 φορές καλύτερα από ότι ποτέ. Θυμάμαι πως έπαθα την πλάκα μου με την ατμόσφαιρα όταν πρωτοέπαιξα το Diablo 3 (συγκεκριμένα την Beta τον Απρίλη πέρσι) και είδα την Tristram για άλλη μια φορά.

Και για να ξηγιέμαι, δεν είμαι μέτοχος στην Blizzard, είμαι fan από μπέμπης, είναι από τις λίγες εταιρίες που έχω συνδέσει με τον κόσμο των PC και την ανάπτυξη μου. Αν εξαιρέσεις το WoW και το Warcraft 1, έχω παίξει όλα της τα παιχνίδια (ναι ακόμα και αυτά που είχε βγάλει ως Silicon & Synapse) και για όλα έχω άπειρες διαφορετικές και αξέχαστες ιστορίες να παραθέσω. Έχω μεγαλώσει με την Blizzard, όταν έβαζα το διασκάκι στον Pentium για να δω το trailer του επόμενου παιχνιδιού με αποκορύφωμα φυσικά αυτό το trailer για το Warcraft III : http://www.youtube.com/watch?v=Cy5Gn3MyYXY
Προφανώς δεν είναι η ίδια εταιρία με πριν τόσα χρόνια αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος κόσμος κόβει εισιτήριο για το Hate Train VIP Class. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι τώρα που τα είπα και ησύχασα, αλλά απλά για να μην λέτε ότι λέω μαλακίες και μιλάω χωρίς να ξέρω. :cheers:

Back to top button
Follow on Feedly

Close
Close