LATEST NEWS

[UPDATED] Ανακοινώθηκε το Dishonored 2

Update 04/05/2016: H Bethesda ανακοίνωσε σήμερα την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Το Dishonored 2 αναμένεται να μας έρθει την 11η Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Αρχική είδηση 15/06/2015: Η Bethesda πραγματικά έχει βάλει τις μηχανές στο φουλ. Το “Doom” είναι προ των πυλών, το “Fallout 4” έχει ανακοινωθεί ήδη, ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση και του “Dishonored 2”.

Ο παίκτης θα μπορεί να διαλέξει τον χαρακτήρα που θα ελέγχει μεταξύ των Corvo Attano και Emily Caldwin και οι αποφάσεις που θα παίρνει θα παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Το “Dishonored 2” αναμένεται να μας έρθει την άνοιξη του 2016.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL