LATEST NEWS

Νέο παιχνίδι δράσης από τους δημιουργούς των Shadow Warrior

Σπιρούνια και βαμπίρια

Στα πλαίσια της χθεσινής εκδήλωσης του Πατριάρχη του γευστικότερου σνακ στον Πλανήτη™, αποκαλύφθηκε το νέο παιχνίδι που ετοιμάζουν οι τρελοί Πολωνοί της Flying Wild Hog. Πρόκειται για το Evil West, ένα παιχνίδι δράσης που διαδραματίζεται στην Άγρια Δύση και αναλαμβάνουμε το ρόλο ενός κυνηγού βρυκολάκων. Από το teaser trailer δυστυχώς δε μαθαίνουμε λεπτομέρειες για το gameplay του παιχνιδιού, όπως για παράδειγμα αν θα είναι οπτικής πρώτου ή τρίτου προσώπου. Η εταιρία φρόντισε λοιπόν να μας ενημερώσει σχετικά.

Έτσι, θα μπορούμε να παίξουμε είτε μόνοι ή με παρέα άλλου παίκτη, να ξεκλειδώσουμε perks, να αναβαθμίσουμε τα όπλα και τα εργαλεία μας, ενώ η σχετική μυθολογία περί vampires θα είναι περασμένη μέσα από τσαμπουκαλεμένο καπόικο (sic) φίλτρο. Το Evil West αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη χρονιά.

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

3 Comments

  1. Πραγματικά όμως το προσπέρασα επειδή από την μία μηδέν γκέημπλεϊ και από την άλλη μου έβγαλε μια τζενερικίλα ότι δεν χάνουμε και τίποτα. Δεν πήρα χαμπάρι ότι είναι από τους συγκεκριμένους κάφρους, το οποίο τα αλλάζει όλα. Μαντάτορι φέησπαλμ που δεν έχω παίξει ακόμα το δεύτερο σάντοου γουόριορ.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL