LATEST NEWS

[UPDATED] Έρχεται ανακοίνωση του επόμενου Need for Speed

Update 2: Έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και γι’ αυτό το παιχνίδι και είναι η 3η Νοέμβρη 2015. Εντύπωση προκαλεί η ύπαρξη story mode με πέντε διαφορετικές παραλλαγές, με τις επιλογές μας να παίζουν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Update 1: Όπως αποκαλύφθηκε τελικά, ούτε νέο “Underground”, ούτε νέο “Carbon” θα δούμε, αφού το νέο NFS θ’ αποτελέσει ένα ολοκληρωτικό reboot της σειράς. Μάλλον αυτή η είδηση ικανοποιεί τη συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της σιεράς, οπότε αναμένουμε την 15η Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι. Το μόνο που γνωρίζουμε ήδη είναι ότι θα χρησιμοποιεί την Frostbite engine.

Αρχική είδηση: Κρατώντας την υπόσχεσή της, η EA έκανε δύο χρόνια να κυκλοφορήσει νέο “Need for Speed” τίτλο, μετά το -τελείως απογοητευτικό- “Rivals“. Σύμφωνα μ’ ανάρτηση της εταιρείας στο Facebook, το επόμενο μέλος της πολυπληθούς οικογενείας των πασίγνωστων racing τίτλων θ’ ανακοινωθεί και θ’ αποκαλυφθεί σε δύο μόλις μέρες, την 21η Μαΐου.  

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι αναπτύσσεται και πάλι από την Ghost Games και θ’ αποτελέσει το νεότερο κεφάλαιο υπάρχουσας σειράς. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχει ήδη φουντώσει η φημολογία περί νέου “Undergound” ή “Carbon” τίτλου, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL