LATEST NEWS

[UPDATED] Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Journey Down: Chapter 2

UPDATE: H Skygoblin ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας της ότι το Chapter 2 του Journey Down θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη αρχίσει και αν επισκεφθείτε το επίσημο κατάστημα, μπορείτε να το βρείτε σε τιμή προσφοράς μόλις στα 6 δολλάρια και δώρο το πρώτο επεισόδιο σε Direct Download και Steam key! Φίλοι των adventures, σπεύσατε!

ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Το προ-διετίας Journey Down: Chapter 1 της Skygoblin ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη στο χώρο των adventures. Παρά τη μικρή του διάρκεια, η ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του και οι διασκεδαστικοί γρίφοι του εντυπωσίασαν μια σημαντική μερίδα του κοινού των κλασικών point ‘n’ click adventures, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να αναμένει με ανυπομονησία τη συνέχεια της ιστορίας. Μέχρι σήμερα, η Skygoblin δεν είχε δώσει πάρα πολλές πληροφορίες για τη πορεία του project και υπήρχαν ανησυχίες ότι το παιχνίδι δεν θα κατάφερνε να δει το φως τη δημοσιότητας.

Ευτυχώς οι φόβοι μας δεν φαίνεται να επαληθεύονται. Σε press release που απέστειλε η ομάδα ανάπτυξης μας ενημέρωσε ότι το δεύτερο επεισόδιο είναι καθ’ οδόν, αναφέροντας ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι που διανύουμε! Screeshots μπορείτε να δείτε στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Μάλιστα είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε στα χέρια μας την beta version του παιχνιδιού, που επιβεβαιώνει ότι η επίσημη κυκλοφορία είναι θέμα χρόνου…

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

4 Comments

  1. Έχω καταενθουσιαστεί!Το περιμένω πως και πως και ελπίζω να έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια απο το πρώτο και ελπίζω να υπάρξει και 3ο και 4ο μέρος γιατί είναι το αγαπημένο μου adventure μακράν.Δέθηκα τόσο με τους χαρακτήρες,η ατμόσφαιρα με τρέλανε,οι γρίφοι απλοί και ωραίοι και το χιούμορ στα δικά μου γούστα!

  2. Συμφωνώ με τον φίλτατο OxidE. Το Journey Down είναι καταπληκτικό και μακάρι το δεύτερο επεισόδιο να έχει τουλάχιστον διπλάσια διάρκεια από το πρώτο. Σε περίπτωση που υπάρξουν και άλλα επεισόδια, ελπίζω το διάστημα κυκλοφορίας τους να είναι σαφώς μικρότερο των δύο ετών…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL