LATEST NEWS

Νέες προσθήκες και αλλαγές έρχονται στο Shovel Knight

Όπως ανακοίνωσε εχθές η Yacht Club Games, δημιουργός του Shovel Knight, ένα co-op mode πρόκειται να προστεθεί στο παιχνίδι αλλά και ένα battle mode όπου 4 παίκτες θα μάχονται ως αντίπαλοι μέχρις εσχάτων. Το βασικό campaign μετονομάζεται σε Shovel of Hope και τόσο αυτό, όσο και τα υπόλοιπα campaigns που κυκλοφορούν (Plague of Shadows) ή θα κυκλοφορήσουν (Specter of Torment, King Knight’s Campaign) θα μπορούν να αποκτηθούν αυτόνομα σε χαμηλή τιμή. Όλο το πακέτο που τα περιέχει, θα ονομάζεται Treasure Trove και οι παίκτες που διαθέτουν ήδη το βασικό παιχνίδι, θα λάβουν δωρεάν την αναβάθμιση στο εν λόγω πακέτο και συνεπώς, πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του.

Πολύ σημαντική είναι επίσης και η ανακοίνωση ότι το Treasure Trove θα έχει αυξημένη τιμή σε σχέση με την παρούσα τιμή του παιχνιδιού. Η συγκεκριμένη τιμολόγηση θα ξεκινήσει να ισχύει με την κυκλοφορία του Specter of Torment την προσεχή άνοιξη, το trailer του οποίου μπορείτε να δείτε ακολούθως:

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL