LATEST NEWS

Τρεις νέοι Star Wars τίτλοι υπό ανάπτυξη

Οι ΕΑ, Lucasfilm και Respawn Entertainment προέβησαν σε μια ανακοίνωση για το μέλλον των Star Wars παιχνιδιών, η οποία ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα.

Συγκεκριμένα, στο στάδιο της ανάπτυξης βρίσκονται τρία παιχνίδια βασισμένα στον αγαπημένο κόσμο του Star Wars. Το ένα εξ’ αυτών είναι το sequel του πολύ καλού Star Wars Jedi: Fallen Order, το οποίο αναπτύσσεται από την  ίδια ομάδα που μας έδωσε το πρώτο παιχνίδι, με επικεφαλής τον Stig Asmussen. Το νέο Fallen Order (αν και πιθανότατα δε θα τιτλοφορείται έτσι) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις τέλη της χρονιάς/αρχές της επόμενης.

Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι ένα FPS, αγνώστων λοιπών χαρακτηριστικών (single; multi-only;), αν και το όνομα του επικεφαλής του project (Peter Hirschmann) μας προδιαθέτει για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει, όντας ο executive producer των αρχικών Star Wars: Battlefront.

Τέλος, το τρίτο που ανακοινώθηκε θα ανήκει στο χώρο του strategy, πιθανότατα στο στυλ των X-COM, αν αναλογιστούμε ότι υπεύθυνος του project είναι ο Greg Foertsch, με παρελθόν στη Firaxis και στα πρωτότυπα X-COM. 

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στο προσεχές μέλλον.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

2 Comments

  1. [QUOTE=”Sephir, post: 590283, member: 102595″]
    [URL=’https://ragequit.gr/news/item/three-new-star-wars-games/’]Continue reading…[/URL]
    [/QUOTE]
    Εάν βγει το ένα στα τρία αριστούργημα και ας είναι τα άλλα δύο φολες, θα είναι πολύ καλά. Αρκεί βέβαια το “καλό” να είναι ο τρίτος τίτλος που αναφέρεται 😉

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL