LATEST NEWS

Crowdfunding για το STASIS 2

Πριν λίγες ώρες, χωρίς τυμπανοκρουσίες ανακοινώθηκε η ανάπτυξη του δεύτερου μέρους του πολύ καλού point ‘n click adventure STASIS. Τα αδέρφια της THE BROTHERHOOD από τη Νότια Αφρική που είναι υπεύθυνοι μεταξύ άλλων για τα πανέμορφα Cayne και Beautiful Desolation, ξεκίνησαν campaign χρηματοδότησης του παιχνιδιού (που είναι γνωστό και ως STASIS: Broken Totem), ενώ ο στόχος που έχουν θέσει είναι μόλις 60.000$. Αυτή τη φορά, από το διάστημα μεταφερόμαστε στα παγωμένα βάθη του ωκεανού όπου νέες απειλές περιμένουν ένα ζευγάρι scavengers. To STASIS 2 δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Αναπάντεχο και συνάμα ευχάριστο νέο λοιπόν για τους φίλους τους είδους, που μπορούν στο μεταξύ να πάρουν μία μικρή γεύση από τον τίτλο από το demo που έχει ανέβει στο Steam.

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL