LATEST NEWS

Νέο science-fiction horror παιχνίδι από τη Farm 51

Με δυνατά vibes από S.T.A.L.K.E.R.

Ένα καινούργιο παιχνίδι με sci-fi horror θεματολογία ανακοίνωσαν σήμερα οι δημιουργοί του Get Even. Το Chernobylite, όπως ονομάζεται, θα διαδραματίζεται στην Απαγορευμένη Ζώνη του Chernobyl, η οποία θα αναπαρίσταται μέσω 3d Scanning των αληθινών τοποθεσιών στη μηχανή γραφικών Unreal 4. Η δομή του κόσμου σύμφωνα με την εταιρία, θα παρέχει ελεύθερη εξερεύνηση και μη γραμμική αφήγηση, ενώ οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα crafting όπως και εργαλεία για συλλογή δεδομένων και ανάλυση ουσιών, στην προσπάθειας επιβίωσής τους απέναντι σε φυσικούς και υπερφυσικούς κινδύνους.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Chernobylite τοποθετείται γενικά στο φετινό φθινόπωρο και στο μεταξύ μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το παιχνίδι από τη σελίδα του στο Steam και το trailer που ακολουθεί:

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

3 Comments

  1. “οι δημιουργοί του Get Even”

    Inb4 graphics downgrade!

    Σοβαρά πάντως, φαίνεται υγρό όνειρο για κάθε immersive sim παίκτη. Και ατμόσφαιρα να θυμίζει τα παιχνίδια της GSC; Wishlist εύκολα.

    https://media.giphy.com/media/12YqWQpQ1HAPy8/giphy.gif

    1. Καλά στο εικαστικό θα εκπλαγώ πολύ ευχάριστα αν είναι έστω κοντά σε αυτό που έδειξαν. Φαίνεται πιο φιλόδοξο από το Get Even κι αυτό που ευελπιστώ κυρίως είναι το gameplay να είναι “γεμάτο” κι όπως το περιγράφουν με μάχες, εξερεύνηση, έντονο survival στοιχείο κτλ.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL