LATEST NEWS

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 beta keys για το Football Manager 2014

Η σειρά Football Manager είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο ελληνικό κοινό, γιατί, ως γνωστόν, κάθε Ελληνας κρύβει έναν προπονητή μέσα του. Το επερχόμενο Football Manager 2014 αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει πλήρως εξελληνισμένο, γεγονός που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φανατικούς της σειράς και όχι μόνο.


Το αγαπημένο σας Ragequit.gr, σε συνεργασία με την εταιρία διανομής Zegetron, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα από τα δέκα (10) beta keys για να πάρετε μια πρώτη γεύση πριν την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου στις 31 Οκτωβρίου.

Για να πάρετε μέρος στη κλήρωση, θα χρειαστεί να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το παρόν άρθρο, αναφέροντας παράλληλα πόσες περίπου ώρες παιχνιδιού έχετε αφιερώσει στη σειρά. Μόνο οι συμμετοχές που θα το αναγράφουν θα θεωρούνται έγκυρες.

Σημαντική υποσημείωση: Αν και τα κλειδιά είναι άμεσα διαθέσιμα, το download της beta θα ξεκινήσει από τις 17 Οκτωβρίου και μετά. Η beta version είναι στα ελληνικά, είναι σχεδόν πλήρης και μπορείτε να παίξετε όσες σεζόν επιθυμείτε. Σύντομα όμως μετά την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού, τα κλειδιά αυτά θα λήξουν. Αν θέλετε να συνεχίσετε την πρόοδό σας, θα χρειαστεί να προμηθευτείτε το κανονικό παιχνίδι.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τη Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 23:59, όπου στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και θα ανακοινωθούν οι νικητές.

 

Καλή επιτυχία!

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

22 Comments

  1. δε θελω κλειδι.
    απλά, να πω οτι ειναι λαθος ο διαγωνισμος εξ ορισμου…
    ωρες? ωρες? ΩΡΕΣ?
    δεν υπαρχει αυτη η μοναδα μετρησης για μας τους καμενους. καντε το ημερολογιακα ετη ή έστω σεζον παιχνιδιου…
    πφτ, ωρες, σου λεει…. 🙂

  2. Ώρες!? Τι ώρες!? Μέρες! Μήνες! Χρόνια! Στο FM2013 μόνο 450 ώρες (η μόνη χρονιά που δεν το πήρα από την πρώτη μέρα γι’ αυτό και είναι τόσες λίγες!!!!! Από το Μάρτη το χω!) και συνεχίζω να μετράω μέχρι να πάρω το ένα κλειδί και να συνεχίσω στο FM2014!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL