LATEST NEWS

Assassin’s Creed Liberation HD σύντομα στις οθόνες μας!

UPDATE: Το Assassin’s Creed Liberation HD τελικά θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιανουαρίου 2014, λιγότερο από δύο μήνες μετά το Assassin’s Creed IV: Black Flag. Αν και γεμίσαμε ήδη με τίτλους Assassin’s Creed, η κίνηση της Ubisoft να το κυκλοφορήσει σε μια σχετικά ισχνή περίοδο είναι αρκετά έξυπνη, ενώ και σε θέμα τιμής δεν πάει πίσω (19.99€).

 

Η μεγάλη στροφή της Ubisoft στην Μητέρα Πλατφόρμα, είναι σίγουρα μια εξαιρετική δικαίωση για κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του και δεν πλησιάζει ούτε στο χιλιόμετρο το κονσολικό μίασμα.

“Πολύ σύντομα” αναμένεται λοιπόν στις οθόνες μας η μεταφορά του spin-off, stand-alone τίτλου της, Assassin’s Creed Liberation, του οποίου η δράση εκτυλίσσεται παράλληλα μ’εκείνη του Assassin’s Creed III και μας ταξιδεύει στην Νέα Ορλεάνη, όπου χειριζόμαστε μια ζόρικη τσούπρα, που δεν σηκώνει πολλά πολλά από Ναϊτες και σχετικές αρλούμπες.

Το HD επίθεμα του τίτλου υπόσχεται βελτιωμένα γραφικά (όσο γι’αυτό, δείτε το τρέηλερ και κρατήστε πισινή) καθώς και επιπλέον περιεχόμενο. Όπως και να ‘χει, περισσότερο Assassin’s Creed στη Μητέρα Πλατφόρμα, είναι πάντα μια καλή είδηση!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

8 Comments

  1. Η Ubisoft από μεριάς της, θέλει να έχει προϊόν στα ράφια. Εμάς δεν μας χαλάει πάντως, καθώς το χειρότερο AC είναι ένα απλώς πολύ καλό παιχνίδι, οπότε, ειδικά σε ένα σέηλ, το χτυπάμε άνετα και τούτο. Περισσότερο με χαλάνε τα γραφικά του που δείχνουν χειρότερα και από του AC1.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL