LATEST NEWS

Το Uplay αναβαθμίζεται

Μέχρι στιγμής η ψηφιακή υπηρεσία Uplay της Ubisoft δεν έχει τύχει και της καλύτερης υποδοχής (ίσως όχι άδικα), παρ ‘όλα αυτά δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός ότι η γαλλική εταιρία καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το λογισμικό της.

Ηδη η τελευταία έκδοση (3.0) έχει σημειώσει άλματα προόδου σε σχέση με το παρελθόν και τον επόμενο μήνα (περίπου στα μέσα Οκτωβρίου) αναμένεται να κυκλοφορήσει η τέταρτη έκδοση, η οποία θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Ενα από αυτά είναι η ενσωμάτωση της υπηρεσίας Twitch, μέσω της οποίας θα είναι δυνατή η εκπομπή gameplay videos από κάποιο παιχνίδι που παίζετε και θέλετε να θαυμάσουν οι υπόλοιποι τα κατορθώματά σας, ενώ συνολικά θα περιλαμβάνει αναβαθμισμένο σύστημα κοινωνικής δικτύωσης, “παρακολουθώντας” κατά κάποιον τρόπο την απόδοση των επαφών σας σε games που σας ενδιαφέρουν. Επίσης πολύ σημαντική θα είναι η δυνατότητα αυτόματου patchαρίσματος των παιχνιδιών, αν και αυτό θα έπρεπε να είχε ήδη ενσωματωθεί πολύ νωρίτερα.

Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει η Ubisoft…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

  1. Αν κρίνω από το demo του Rayman Legends που είχα κατεβάσει πρόσφατα, ναι, κατά πάσα πιθανότητα η εκτέλεση μέσω Steam θα προϋποθέτει την ύπαρξη του Uplay. Το πιθανότερο είναι στο μέλλον όλα τα παιχνίδια της Ubisoft να παίζουν μέσω Uplay (Assassin’s Creed 4, Watch_Dogs, The Crew κλπ), όπως αντίστοιχα τα παιχνίδια της EA απαιτούν το Origin…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL