LATEST NEWS

[UPDATED] Αποκάλυψη του Life Is Strange: Before the Storm

UPDATE 1 (14/06/17):


Κυκλοφόρησαν είκοσι λεπτά από το prequel, το οποίο θα χωρίζεται σε τρία επεισόδια. Από το βίντεο προκύπτει πως δεν θα έχουμε μηχανισμό αναδρομής στο χρόνο (αναμενόμενο) και η βαρύτητα θα πέφτει στη σχέση της Chloe με την Rachel, η οποία ήταν εξαφανισμένη στο αρχικό παιχνίδι. Αισθητή η απουσία της Ashly Burch, voice actor, που δεν θα δίνει τη χαρακτηριστική φωνή της Chloe στο prequel. Η απουσία αυτή οφείλεται σε απεργία του συνδικάτου SAG-AFTRA, για τα δικαιώματα των voice actors.

Αρχική Είδηση (12/06/17):

Life Is Strange: Before the Storm τιτλοφορείται το prequel του επιτυχημένου interactive adventure της Dontnod Entertainment. Η αποκάλυψη έγινε στην πλούσια παρουσίαση της Microsoft και η κυκλοφορία αναμένεται στις 31 Αυγούστου για τις κονσόλες της Microsoft και πιθανότατα και για τα PC. Η θεματολογία του θα περιστρέφεται γύρω από την ζωή της Chloe και την σχέση της με τους κατοίκους της Arcadia Bay, πριν επιστρέψει η Max.

 

Σπύρος Μπλιάγκος

Εισήλθε στον χώρο του PC Gaming από νεαρότατη ηλικία, χάρη στον αρχετυπικό, μεγαλύτερο Cool ΞάδερφοTM και ένα Amstrad CPC, με ένα μικρό κονσολό-διάλειμμα μεταξύ 1995-1999. Εμφορείται από μηδενιστικές σκέψεις, που προσπαθεί ατυχώς να σκεδάσει, αναζητώντας απαντήσεις σε προαιώνια ερωτήματα σε όλα τα genres.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL