LATEST NEWS

[UPDATED] Η Daedalic θα κυκλοφορήσει τελικά το Dead Synchronicity!

UPDATE: Οπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού, το πολύ ενδιαφέρον adventure Dead Synchronicity θα κυκλοφορήσει σε retail και ψηφιακή μορφή στις 10 Απριλίου 2015. Κυκλώνουμε την ημερομηνία στο ημερολόγιο λοιπόν και αναμένουμε.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: To Dead Synchronicity είναι ένα από τα πλέον αναμενόμενα adventures της επόμενης χρονιάς. Με δηλωμένες επιρροές τα μυθικά Sanitarium και I Have No Mouth And I Must Scream, πραγματεύεται μια ζοφερή, μετα-αποκαλυπτική πραγματικότητα, όπου μια φρικτή επιδημία απειλεί να εξαφανίσει τον ήδη ελάχιστο εναπομείναντα πληθυσμό της Έρημης Γης. 

Το παιχνίδι δείχνει πραγματικά πανέμορφο και η Daedalic φρόντισε έγκαιρα να μπει ως εκδότρια άλλης μιας εγγυημένης επιτυχίας.

To περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL