LATEST NEWS

[UPDATED] Story trailer για το Moebius

Update:

Μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο, εξαιρετικό trailer για το παιχνίδι, στο οποίο επιτέλους διαφαίνεται το “χέρι” της Jensen. Αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον!

 

Αρχική Είδηση : Μέσα στο κύμα των trailers που εσχάτως -και ελέω GDC 2013- κυκλοφορούν για τα παιχνίδια που αναμένουμε στο εγγύς μέλλον, είχε φτάσει η στιγμή να δούμε το πρώτο και για το “Moebius”, την παρθενική παραγωγή της εταιρείας Pinkerton Road, του νέου gaming studio της Jane Jensen.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε πατώντας στο παρακάτω link

http://www.gametrailers.com/videos/a4cum2/jane-jensen-s-moebius-exclusive-trailer

(τη στιγμή που γραφόταν η είδηση, το εν λόγω βίντεο δεν είχε ανέβη ακόμη στο Youtube).

Εντυπώσεις;

 

***edit 12/06/2013***

Ιδού και το νέο, δεύτερο, trailer από την Ε3, που μας δείχνει περισσότερα στοιχεία από το παιχνίδι. Η αισθητική του θυμίζει έντονα Cognition (λογικό, μια και σχεδιάζεται από την Phoenix Online Studio), ενώ η σφραγίδα της Jensen είναι περισσότερο από εμφανής…


Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

7 Comments

  1. Ίσως τελικά βγει συμπαθές, το τρέηλερ σίγουρα δεν είναι εντυπωσιακό. Παίζει ο Montreaux και το GK theme σκάει σε βερζιόν ηλεκτρικής κιθάρας. O Malachi δείχνει να το ‘χει σκάσει είτε από Britpop μπάντα είτε από 90’ς σαπουνόπερα. Ίσως βγει καλό, αλλά για την ώρα δε μετανιώνω που δεν στήριξα το εν λόγω Kickstarter. Φέρνει λίγο σε “Yesterday” της Pendulo και μόνο ενθαρρυντικό δεν κρίνεται αυτό.

    Up in the air η φάση, περιμένω περισσότερα.

  2. Εμένα μια χαρά μου φάνηκε.Θα δείξει βέβαια.Φαίνεται δυστυχώς να έχει τα προβλήματα στο animation που έχει και το Cognition.Έχουμε τίποτα για την ημερομηνία κυκλοφορίας;

    Το Yesterday ήταν μεγάλη χαμένη ευκαιρία.Είχε μια χαρά concept,αλλά ήταν τόσο προχειροφτιαγμένο και η έλλειψη χρημάτων τόσο προφανής,που καταντούσε εκνευριστικό.

  3. Καλά, δεν δείχνει και τίποτα που να επιτρέπει να σχηματίσεις άποψη πέρα από τα γραφικά, που φαίνονται πολύ καλά για τα γούστα μου.

    Γενικά, περιμένω το Moebius με μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το The Broken Age, που για κάποιο λόγο δε μου κάνει “κλικ” από ό,τι έχω μέχρι τώρα δει.

    Από εκεί και πέρα, επειδή τα Gabriel Knight 1 και 3 (το 2 το προσπέρασα γιατί το έχω ήδη παίξει 4-5 φορές) τα ξανάπαιξα από την αρχή μέχρι το τέλος το μήνα που μας πέρασε, εντόπισα ένα χαρακτήρα που μοιάζει αρκετά στο Montreaux, αλλά και ένα αντικείμενο στο background ξεκάθαρο easter egg, μιας και υπάρχει και στο GK1.

  4. Όπως και να έχει πάντως, το ότι περιμένουμε εντός της ίδιας χρονιάς καθαρόαιμα adventure games από Schaffer – Jensen είναι τουλάχιστον συναρπαστικό, ενώ υπό άλλες συνθήκες θα έμοιαζε με πρωταπριλιάτικο αστείο….

  5. Το περιμένω με πολύ μεγάλη ανυπομονησία.Μου άρεσε πολύ και έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη σε Jensen.(
    Άσχετο αλλά το gray matter το υπερευχαριστήθηκα.Η ατμόσφαιρά του ανεπανάληπτη και μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων μαζί με του black mirror 2 κ 3).

  6. Unimpressed. Εκτός από τη σχετική low-budgetίλα που αποπνέει το animation (πράγμα αναμενόμενο, φραγκοδίφραγκα μαζέψανε), η αισθητική αυτή δεν μου ταιριάζει καθόλου. Δυστυχώς φοβάμαι ότι την κατεύθυνση καθόρισε η ανάγκη συνεργασίας με τη Phoenix Online και δεν ήταν 100% επιλογή της Jane τα visuals. Χίλιες φορές να βλέπαμε κάτι στο στυλ του Gray Matter, πάντως.

    Όπως είπε ο Στέφανος, δεν μετανιώνω για τον δισταγμό που επέδειξα στη χρηματοδότηση χωρίς να αποκλείω την αγορά του αν σεναριακά αποδειχθεί αποκάλυψη (χλωμό).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL