LATEST NEWS

[UPDATED] Το Gauntlet επιστρέφει!

Update: Μικρή καθυστέρηση για το αρκετά υποσχόμενο remake του κλασικού Gauntlet. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την ερχόμενη Τετάρτη (03/09), όμως η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θέλει ακόμα κάποιες τελευταίες πινελιές στο multiplayer κομμάτι του για να τελειοποιηθεί, οπότε ως νέα ημερομηνία ορίστηκε η 23η Σεπτεμβρίου.

 

Αρχική Είδηση: Οι πιο παλιοί (σε επίπεδα Great Old Ones) σίγουρα θα θυμάστε το επικό top-down παιχνίδι Gauntlet, ένα από τα πιο αδηφάγα δεκαρικό-μηχανήματα που είχαν εμφανιστεί μέχρι τότε και μακρινό πρόγονο των σημερινών action/RPG. 

Η Arrowhead Studios, υπό το βλέμμα της Warner Bros Games, αποφάσισε να φέρει το κλασικό αυτό τίτλο σε νέα μορφή στη ψηφιακή υπηρεσία Steam το ερχόμενο καλοκαίρι. Το remake του Gauntlet λοιπόν θα περιλαμβάνει τους τέσσερις γνωστούς χαρακτήρες της “σειράς” (Warrior, Valkyrie, Elf και Wizard), οποίοι αυτή τη φορά θα διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους στο τρόπο που μάχονται, αμέτρητα dungeons γεμάτα εχθρούς και bosses, ενώ θα γίνουν και όποιες απαραίτητες “βελτιώσεις” στο gameplay προκειμένου το παιχνίδι να έχει νόημα ύπαρξης στη σημερινή εποχή.

Μέχρι να γίνουν περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες, απολαύστε το trailer που δημοσιοποίησε η Warner:

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

8 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL