LATEST NEWS
Trending

[UPDATE] Πρώτη ματιά στο remake του Resident Evil 2

Hey, I'm not going anywhere. I'm the only cop left alive in this building!

Updated: Ένα playable demo έκανε διαθέσιμο η Capcom πριν από λίγο στην Ε3 με πολύ gameplay και σχολιασμό από τους συντελεστές του Resident Evil 2, για κάποιες από τις αλλαγές και τα νέα στοιχεία του παιχνιδιού.

Αρχική είδηση στις 12/06/2018: Μία από τις βόμβες που έσκασαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Sony που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες, ήταν το πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο remake του αγαπημένου παιχνιδιού της Capcom, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που έκαναν λόγο για εμφάνιση του παιχνιδιού στη φετινή E3. Το video μάλιστα δεν προϊδέαζε αρχικά όταν θα σχετιζόταν με το παιχνίδι.

https://www.youtube.com/watch?v=T-I6SXaVicw

Σε αυτό βλέπουμε πολλούς γνωστούς χαρακτήρες από το αρχικό παιχνίδι, όπως τους Leon S. Kennedy, Claire Redfield, Sherry Birkin και Ada Wong, ενώ όσον αφορά στα τέρατα, διακρίνουμε τα κλασικά ζόμπι και lickers, μεταξύ άλλων. Η μηχανή γραφικών του παιχνιδιού είναι η RE engine που είδαμε ήδη στο Resident Evil 7 και θα “φοράει” και το επερχόμενο Devil May Cry 5. Επιπροσθέτως, η κυκλοφορία του δεν είναι και τόσο μακριά όσο νομίζαμε, αφού συμβολικά τοποθετείται στις 25 Ιανουαρίου του επόμενου χρόνου (21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού παιχνιδιού).

Μεγαλύτερη όμως έκπληξη αποτέλεσε το δεύτερο trailer, με πολύ περισσότερο gameplay, που αποκάλυψε η Capcom μετά το τέλος της έκθεσης, μαζί με τις πρώτες εικόνες για τον τίτλο. Έτσι, επιβεβαιώνεται και η φήμη για κάμερα τρίτου προσώπου (over the shoulder) και γίνεται έκδηλη η πρόθεση των δημιουργών για μια πιο σκοτεινή και “βρώμικη” απόδοση του original. Οι Ιάπωνες μάλιστα δήλωσαν πως έχουν ένα ανεπτυγμένο σύστημα gore και αποτύπωσης ζημιάς σε πλάσματα και χαρακτήρες που δε θα επιδρά μόνο στην εμφάνισή τους. Απολαύστε:

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL