LATEST NEWS

Το Blacksad αποκαλύπτεται

Ο νέος τίτλος της Pendulo Studios είναι προ των πυλών

Γνωστή από τα τρία Runaway, καθώς και από τα The Next Big Thing, Yesterday και Yesterday Origins, η Ισπανική Pendulo Studios παρουσίασε τις πρώτες εικόνες από το επερχόμενο adventure που ετοιμάζει, ονόματι Blacksad: Under The Skin.

Το παιχνίδι είναι βασισμένο στο ομότιτλο ήρωα και κόμικ, John Blacksad (όσοι δεν τα έχετε διαβάσει, καλό θα είναι να το πράξετε σύντομα) των επίσης Ισπανών δημιουργών Juan Diaz Canales και Juanjo Guarnido.

Σύμφωνα με το σενάριο του παιχνιδιού, βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1950, όπου ο Joe Dunn, ιδιοκτήτης ενός ταπεινού συλλόγου πυγμαχίας, βρίσκεται απαγχονισμένος. Την ίδια στιγμή, ο Robert Yale, προστατευόμενος του Joe και η μεγαλύτερη ελπίδα του συλλόγου για κάτι αξιόλογο, φέρεται να έχει εξαφανιστεί. Η κόρη του ιδιοκτήτη, Sonia Dunn, αν και συντετριμμένη από αυτά τα τρομερά γεγονότα, αποφασίζει να συνεχίσει στα χνάρια του πατέρα της, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του συλλόγου, ενώ παράλληλα ζητεί από τον John Blacksad να ερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Yale. Ο Yale πρέπει πάση θυσία να βρεθεί, καθώς ο σύλλογος αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και, βρισκόμενοι στη παραμονή της μονομαχίας της χρονιάς, πιθανή απόσυρση του Robert ισοδυναμεί με οικονομική καταστροφή. Η έρευνα θα οδηγήσει τον John Blacksad σε έναν όχι και τόσο φιλόξενο κόσμο…

Το Blacksad: Under The Skin αποτελεί το πρώτο παιχνίδι της Pendulo σε πλήρως τρισδιάστατο περιβάλλον, ενώ όσον αφορά το gameplay, δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά πέρα από το ότι χαρακτηρίζεται ως “αφηγηματικό” – ό,τι και αν σημαίνει αυτό για τους γρίφους που θα περιλαμβάνει. Μέχρι το 2019, που αναμένεται να κυκλοφορήσει, μπορείτε να απολαύσετε τα πρώτα screenshots που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

3 Comments

  1. Θυμάμαι οχτώ ζωές πριν να ξεφυλλίζω μια ανθολογία του σε κομικάδικο της Δυτικής Όχθης, στο Παρίσι. Μου είχε φανεί μπάνικο, είχα σκεφτεί να ασχοληθώ, αλλά μετά συνέβησαν κουλουβάχατα και δεν.

    Μοιάζει επιτέλους ιδανική ευκαιρία. Αν η ατμόσφαιρα και το vibe είναι σωστά, ας είναι όσο Telltale θέλει.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL