LATEST NEWS

Ερχεται το Sacred Citadel

Οσοι είστε fan των παλαιομοδίτικων 2D beat’ em ups (τύπου King of the Dragons και Knights of the Round) που παίζαμε στα coin-ops προ αρκετών ετών, πιθανότατα η ακόλουθη είδηση σάς ενδιαφέρει.

Το Sacred Citadel αποτελεί έναν downloadable τίτλο της Deep Silver, γνωστής για τη σειρά action/RPG Sacred, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τους προαναφερθέντες κλασικούς hack ‘n’ slash τίτλους της Capcom και υπόσχεται να προσφέρει καταιγιστική “σφάξ’τους όλους” δράση για μέχρι 3 παίκτες ταυτόχρονα, τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες για να επιλέξετε, ενώ θα περιλαμβάνει και τις απαραίτητες RPG “πινελιές”.

Το παιχνίδι δείχνει πανέμορφο, η ανάπτυξή του ήδη βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Steam, αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους λάτρεις των arcade τίτλων.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL