LATEST NEWS

Star Citizen: Όλα τα λεφτά!

Η εκκίνηση της καμπάνιας για τη χρηματοδότηση του Star Citizen, ενός νέου space sim από το δημιουργό του Wing Commander, αποδείχθηκε μάλλον καταστροφική. Το επίσημο site κατέρρευσε αμέσως υπό το βάρος των επισκεπτών, πολλοί χρήστες είδαν τα pledges τους να μην καταγράφονται σωστά, ενώ το internet γέμισε από άρθρα που αμφισβητούσαν ανοικτά τη δυνατότητα του Chris Roberts να πραγματοποιήσει όλα όσα υποσχόταν. Επιπλέον, ο χρηματικός στόχος φάνταζε απραγματοποίητος: Δύο εκατομμύρια δολάρια κατ’ ελάχιστον, με τους stretch goals να φθάνουν μέχρι το εξωπραγματικό ποσό των έξι εκατομμυρίων! Σύμφωνοι, το announcement trailer ήταν εντυπωσιακό, αλλά ελάχιστοι πίστευαν ότι το συγκεκριμένο project είχε πιθανότητες επιτυχίας.

Fast forward σχεδόν δύο μήνες μετά και το Star Citizen γκρεμοτσακίζει το προηγούμενο ρεκόρ συγκέντρωσης χρημάτων μέσω crowdfunding, μαζεύοντας πάνω από 6,5 εκατομμύρια δολάρια και επιτυγχάνοντας όλους τους stretch goals! Φανταζόμαστε ότι ο Chris Roberts θα δωρίσει εκτυπωτές σε όλους τους αμφισβητίες του, ώστε να εκτυπώσουν και μετά να φάνε τα λόγια τους. Μετά τη θριαμβευτική ολοκλήρωση του crowdfunding, αρχίζει πλέον η πλήρης ανάπτυξη του τίτλου με αναμενόμενη ολοκλήρωση μέσα στο 2014. Ένα χρόνο πριν οι υποστηρικτές του Star Citizen θα αποκτήσουν πρόσβαση στην alpha έκδοση του multiplayer, ενώ η τελική έκδοση θα περιλαμβάνει την single-player campaign “Squadron 42”, co-op και persistent multiplayer. Oh my!

rikimaru

Gamer από τις αρχές του '90 σε φορητά και κονσόλες, είχε την πρώτη του επαφή με τους υπολογιστές στα μέσα της ίδια δεκαετίας. Σε όλη αυτή την πορεία έχει καταπιαστεί με αρκετές κατηγορίες παιχνιδιών χωρίς να μπορεί να ξεχωρίσει κάποια ενώ όταν δεν βρισκόταν μπροστά από μία οθόνη συνήθως έσκαγε την "σπυριάρα" στο τσιμέντο ή στο παρκέ. Τα τελευταία 2 χρόνια εκτός από το να παίζει απλά με τα games, γράφει και για αυτά ενώ παράλληλα απολαμβάνει και την άνθιση της indie σκηνής.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL