LATEST NEWS

Η MicroProse είναι ξανά εδώ!

Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά

Να και μια είδηση που ειλικρινά δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε! Η MicroProse, η εταιρία-θρύλος που μας έδωσε στο μακρινό παρελθόν παιχνίδια-διαμάντια όπως τα Civilization, Falcon, F15 Strike Eagle, Silent Service και φυσικά το all-time classic UFO: Enemy Unknown, εμφανίζεται ξανά μετά από τόσα χρόνια και ανακοινώνει τρία καινούρια games!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις σελίδες των παιχνιδιών στο Steam και τα announcement trailers τους, ενώ η εταιρία δηλώνει στην ανακοίνωσή της ότι έχει σκοπό να κυκλοφορήσει και remasters ορισμένων ιστορικών παιχνιδιών της.

SECOND FRONT

TASK FORCE ADMIRAL

SEA POWER

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

4 Comments

  1. [QUOTE=”Hank Chinnaski, post: 534836, member: 104381″]
    Civ, Golf, Soccer, Grand Prix, Xenophobe αλλά κυρίως Pirates!
    [/QUOTE]

    Κόντεψα να βάλω τα κλάματα όταν είδα την είδηση, η Microprose κυριολεκτικά με μεγάλωσε σαν gamer.

    [IMG]https://media.giphy.com/media/f0W6JjefVtXdC/giphy.gif[/IMG]

  2. Όντως, η Microprose ήταν εγγύηση. Παραδόξως, όταν ακούω Microprose, άσχετα αν είχε κυκλοφορήσει άλλα αριστουργήματα, θυμάμαι αυτό πολύ έντονα:

    [SPOILER][MEDIA=youtube]RqQaMKmAm18[/MEDIA][/SPOILER]

    Από τους δημιουργούς του Sensible Soccer κιόλας.

  3. [QUOTE=”Sephir, post: 534844, member: 102595″]
    Όντως, η Microprose ήταν εγγύηση. Παραδόξως, όταν ακούω Microprose, άσχετα αν είχε κυκλοφορήσει άλλα αριστουργήματα, θυμάμαι αυτό πολύ έντονα:

    [SPOILER][MEDIA=youtube]RqQaMKmAm18[/MEDIA][/SPOILER]

    Από τους δημιουργούς του Sensible Soccer κιόλας.
    [/QUOTE]

    Αν δεν κάνω λάθος είχε και mode indoor soccer και αυτός ήταν ο λόγος που το έπαιζα. Για κλασσικό ποδόσφαιρο Kick Off 2 και SWOS.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL