LATEST NEWS

Agents of Mayhem από τη Volition

Ήρθε λοιπόν ο καιρός για τη Volition να παρουσιάσει μια καινούρια (;) IP, μετά τα αλλεπάλληλα Saints Row που μας προσέφερε απλόχερα τα τελευταία πέντε χρόνια. Η εταιρία από το Illinois ανακοίνωσε τη κυκλοφορία του Agents of Mayhem, ενός open-world παιχνιδιού στα πρότυπα του… Saints Row, το οποίο φυσικά θα διακατέχεται από τόνους χιούμορ – αν και δεν γνωρίζουμε σε ποιο επίπεδο καφρίλας θα φτάσει.

Στο Agents of Mayhem παίρνουμε το ρόλο της ομάδας M.A.Y.H.E.M. (Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds), η οποία αποτελείται από υπέρ-πράκτορες, ειδικά εκπαιδευμένους για να εμποδίσουν τους υπέρ-κακοποιούς L.E.G.I.O.N. (League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations), που, όπως υποδηλώνει και το ακρωνύμιο τους, θέλουν να καταστρέψουν το κόσμο. 

Προς το παρόν δεν έχουν περισσότερα πράγματα γνωστά, καθώς το trailer που κυκλοφόρησε η εταιρία δεν περιέχει in-game υλικό, ενώ ως ημερομηνία κυκλοφορίας τέθηκε το αόριστο 2017. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL