LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το Total War: Three Kingdoms

Η Sega Europe ανακοίνωσε σήμερα το νέο strategy τίτλο Total War: Three Kingdoms, ο οποίος θα αποτελέσει τον επόμενο βασικό ιστορικό τίτλο της σειράς Total War από την Creative Assembly. Τοποθετείται στην αρχαία Κίνα και δρομολογείται για το φθινόπωρο του 2018.

Μεταφερόμαστε στο 190 π.Χ., η Κίνα βρίσκεται σε αναταραχή. Η δυναστεία Han καταρρέει ενώπιον του παιδιού αυτοκράτορα, το οποίο είναι μια απλή μαριονέτα του τύραννου Dong Zhuo. Το καταπιεστικό καθεστώς μεγαλώνει, καθώς η αυτοκρατορία ολισθαίνει προς την αναρχία. Ωστόσο τρεις ήρωες ορκίζονται αδελφότητα και φέρνουν την ελπίδα. Οι πολέμαρχοι των μεγάλων οικογενειών ακολουθούν το παράδειγμά τους και σχηματίζουν έναν εύθραυστο συνασπισμό σε μία προσπάθεια να αμφισβητήσουν τον Dong Zhuo.

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

6 Comments

  1. Σε βρίσκω κάπως υπερβολικό σχετικά με το announcement trailer. Για παράδειγμα το αντίστοιχό τουAttila (”HDVybaCiVWc”) σε μια εποχή που δεν ξέραμε καν πως ασχολιούντουσαν με Warhammer. Εκείνο του The Tree Kingdoms δείχνει ουσιαστικότερα πράγματα.

  2. Ναι μεν το τρέηλερ του Αττίλα δεν δείχνει τίποτα, αλλά αποκαλύπτει την εποχή με την οποία θα ασχοληθούμε, που παλιά ήταν το κύριο πράγμα που μας ένοιαζε στα TW. Από ό,τι έχω καταλάβει, τα Eras, όπως το Brittania και το Three Kingdoms, μάλλον θα αποτελούν τα “φυτώρια” των μικρότερων ομάδων, που θα δουλεύουν πάνω σε ήδη στημένες μηχανές για να δίνουν μικρότερου ιστορικού εύρους παιχνίδια. Το πρόβλημα που προσωπικά εντοπίζω είναι η επικέντρωση στους ήρωες και τα abilities αυτών μέσα στη μάχη που σε συνδυασμό με μια διαφορετική αρτιστική προσέγγιση, απομακρύνουν τη σειρά από τον ρεαλιστικό τόνο και ύφος που είχε σε ένα πιο παιχνιδιάρικο στυλ.

  3. Το Total War Saga: Thrones of Britannia εγκαινιάζει spin-off σειρά, ενώ το Three Kingdoms ανακοινώθηκε ως βασικός τίτλος TW. Είναι ξεκάθαρα ο τίτλος που δούλευε τόσο καιρό η ιστορική ομάδα και θα πήγαινε “σε εποχή που δεν έχουμε ξαναδεί”. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που ίσως έχει ο τίτλος κατά τη γνώμη μου θα είναι η διαφοροποίηση των στρατών. Επειδή περιορίζεται μόνο στην Κίνα, θεωρώ πως θα ναι δύσκολο να δούμε τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ τους σε επίπεδο gameplay όπως συμβαίνει στα Warhammer.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL