LATEST NEWS

To Arkham Origins θα έχει multiplayer;

Η ενσωμάτωση multiplayer modes σε κατεξοχήν single player παιχνίδια δεν αποτελεί πλέον έκπληξη, αφού οι περισσότεροι publishers φαίνεται να τα θεωρούν απαραιτητα για τη μακροβιότητα ενός παιχνιδιού στα ράφια των καταστημάτων. Αν πιστέψουμε τις φήμες που αναφέρει το site Kotaku, το prequel των Arkham Asylum και Arkham City θα περιλαμβάνει ένα ιδιόμορφο multiplayer mode στο οποίο οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το ρόλο των “κακών” και θα προσπαθούν να εξοντώσουν τους Batman και Robin! Φυσικά οι φήμες αυτές αφορούν ένα συγκεκριμένο mode, χωρίς να σημαίνει οτι θα είναι το μοναδικό διαθέσιμο.

Αν και οι περισσότεροι fans των παιχνιδιών Arkham θα ενδιαφερθούν πρωτίστως για το single player κομμάτι, η αλήθεια είναι πως ο κόσμος του Batman προσφέρεται για κάποιου είδους co-op multiplayer όπου οι παίκτες θα έπαιζαν ως Batman, Robin, Nightwing ή ακόμα και Catwoman. Ελπίζουμε πάντως η ενσωμάτωση multiplayer να μην έχει αρνητικές συνέπειες στην ποιότητα ή τη διάρκεια του single player.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL