LATEST NEWS

Kακά πρώτα μαντάτα για το Need for Speed: Rivals

Είναι τελικά να απορείς με αυτή την εταιρεία. Αν μη τι άλλο, είναι πλέον σε θέση να παραδώσει σεμινάριο για το πώς καταστρέφεις ένα διάσημο όνομα και μία επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών.

Μετά (και) το τραγικό NFS: The Run, η Electronic Arts δείχνει να μην έχει πάρει -ακόμη!- το μάθημά της, με αποτέλεσμα να σπεύδει να ανακοινώσει ότι το επόμενο Need for Speed, που θα φέρει την ονομασία “Rivals” θα έχει FPS cap, με αποτέλεσμα να περιορίζεται στα 30 frames ανά δευτερόλεπτο και στα PCs!

Μάλιστα, προλάβανε να δώσουν και κάτι αστείες δικαιολογίεις για αυτή την απόφαση, καταλήγοντας στο… σοφό συμπέρασμα ότι τα 30fps είναι αρκετά για να προσφέρουν μία ικανοποιητική εμπειρία!

Πειράζει που εμείς διαφωνούμε 100% μαζί τους;

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

12 Comments

  1. 🙁

    …στην αρχή η μόνη racing σειρά για pc που μου αρέσει, αρχίζει να μοιάζει τρομακτικά με το burnout και καταργεί τους αγώνες drag και το customization, και τώρα θέλει να με πείσει οτι δεν θέλω περισσότερα απο 30fps σε ένα racing game

    να παω να γίνω κονσολάς να ησυχάσω…
    (οχι βέβαια :p )

  2. Καλά το πείραγμα των οχημάτων ήταν απλά μια παρένθεση στη σειρά, δε λέει κάτι η απουσία του (βλ. καταπληκτικό NFS Hot Pursuit 2010). To εκνευριστικό δεν είναι πάντως τα 30 FPS, αλλά το ότι οι κονσόλες περιορίζουν εμάς που θα το παίξουμε στον υπολογιστή. Γενικά πάντα ήμουν υπέρμαχος της σειράς, γιατί είναι το πιο ανάλαφρο arcade ραλάκι, αλλά το έχουν σκίσει όσο δεν πάει.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL