LATEST NEWS

Μετά το 2016 το “Titan MMO” της Blizzard

Οι πληροφορίες μας γύρω από το περίφημο “Project Titan“, το next-gen MMO που ετοίμαζε η Blizzard ως “διάδοχο” του World of Warcraft, είναι ούτως ή άλλως αρκετά περιορισμένες. Γνωρίζαμε πως βρίσκεται υπό development από το 2007 περίπου και πως θα επιχειρούσε να έχει απήχηση σε ευρύτερο κοινό σε σχέση με το WoW (όπως το πάρει κανείς αυτό βέβαια), μα κατά τα άλλα το project κινούνταν σε πλήρη σιγή ασυρμάτου. Και εκεί που περιμέναμε όλοι κάποιο νέο σχετικά με πιθανό release date, έρχεται η είδηση: η Blizzard αποφάσισε να ξεκινήσει σχεδόν από την αρχή την δημιουργία του τίτλου!

Σύμφωνα με το VentureBeat, η Blizzard επισήμως επιβεβαίωσε πως “το Titan θα υποστεί μεγάλες σχεδιαστικές και τεχνολογικές αλλαγές“. Στα πλαίσια αυτού του στόχου η ομάδα των 100 ατόμων που δούλευε πάνω σε αυτό μειώθηκε στα 30 άτομα (με τα υπόλοιπα 70 να μετατίθενται σε άλλα projects), και αυτός ο πυρήνας των 30 ατόμων θα εργαστεί για την “προσαρμογή της τεχνολογίας και των design tools του project πάνω στις αλλαγές που πρέπει να υποστεί το Titan”.

Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει και ιδιαίτερα αυτή η εξέλιξη, δεδομένου ότι και τα Diablo 3 και Starcraft 2 είχαν υποστεί στο παρελθόν παρόμοιο “reset”. Μιας και ούτως ή άλλως βρισκόμασταν στο σκοτάδι όσον αφορά το περιεχόμενο του Titan, μόνο άμεσο αποτέλεσμα είναι η προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία μετατίθεται πλέον για μετά το 2016 (μέχρι και σήμερα φήμες μιλούσαν ως και για πιθανό release μέσα στο 2014).

Για να δούμε, πόσα expansions για το WoW θα προλάβουμε να βιώσουμε μέσα σε αυτό το διάστημα;

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

One Comment

  1. Εγώ λέω να το βγάλουν κατά το 2027.Καλύτερα έτσι.Θα έχουν περισσότερο καιρό να το δουλέψουν.Πέρα από την πλάκα όμως,είναι ηλίθιο να ανακοινώνεις κάτι και να το κυκλοφορείς 10 χρόνια μετά.Αντί να χτίσεις hype έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL