LATEST NEWS

The 90’s Arcade Racer-Kickstarter project από Έλληνα δημιουργό!

O Pelican13, γνωστός από τη συμμετοχή του στο project Sonic Fan Remix, δουλεύει πάνω στη δημιουργία ενός νέου arcade racing game, με εμφανέστατες τις επιρροές από το Daytona USA της Sega, κι όχι μόνο.

Όπως αναφέρει στην kickstarter σελίδα του, στόχος του είναι να αναβιώσει το πνεύμα παιχνιδιών όπως τα Scud Race, Daytona USA και Indy 500, τα οποία είναι και τα games που του “έφαγαν τα περισσότερα κέρματα στα ηλεκτρονικά” όταν ήταν μικρός. Το ποσό που έχει θέσει ως στόχο είναι οι 10.000 Αγγλικές λίρες, με τη χρηματοδότηση να λήγει την 17η Φεβρουαρίου.

Μια ιδέα από τη δημιουργία του μπορούμε να πάρουμε από το παρακάτω βίντεο:

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως, εκτός από τις εκδόσεις για PC, Linux και Mac, πρόθεσή του είναι να το κυκλοφορήσει και στην επερχόμενη κονσόλα OUYA!

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να συγκεντρώσει το ποσό που στοχεύει και να δούμε το 90’s Arcade Racer να κυκλοφορεί, καθώς, αν μη τι άλλο, δείχνει προσεγμένο και καταφέρνει να μας ξυπνήσει μνήμες από racing παιχνίδια περασμένων εποχών.

Ποια η δική σας γνώμη για την προσπάθεια του συμπατριώτη μας;

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL