LATEST NEWS

Επίσημη ανακοίνωση για το νέο Battlefield

Οι φήμες οργίαζαν εδώ και μήνες, αλλά εν τέλει σήμερα οι EA και DICE ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Battlefield 6 ή Battlefield 2042, όπως είναι η κανονική του ονομασία.

Το παιχνίδι μας μεταφέρει μερικά χρόνια στο μέλλον, όπου διαδραματίζεται πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Battlefield 2042 θα επιτρέπει έως 128 παίκτες ταυτόχρονα, θα διαθέτει επτά χάρτες σε διάφορα μέρη του κόσμου (όπως Αίγυπτο, Ανταρκτική, Ινδία, Νότια Κορέα κλπ), ενώ σημαντικό ρόλο στην έκβαση των μαχών θα έχουν και οι καιρικές συνθήκες. 

Όσον αφορά τα modes του παιχνιδιού, προς το παρόν γνωστά είναι τα Conquest, Breakthrough και Hazard Zone, ενώ αργότερα θα αποκαλυφθεί ακόμα ένα. Αξίζει να σημειωθεί ότι συμπεριλαμβάνονται αρκετά καινούρια gadgets, όπως η χρήση ενός grappling hook ή να γίνεται επίκληση ενός ρομποτικού… σκύλου. Από εκεί και πέρα, θα υπάρχουν τέσσερις κλάσεις, ένα καινούριο σύστημα Specialists και κάμποσα ακόμα πράγματα (όπως δείγμα από το gameplay του παιχνιδιού), που θα αποκαλυφθούν στις 13 Ιουλίου.

Τέλος, το Battlefield 2042 δεν θα διαθέτει single-player campaign, ενώ ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 22η Οκτωβρίου 2021, με όσους προπαραγγείλουν το παιχνίδι, να αποκτούν πρόσβαση στην open-beta νωρίτερα από τους υπόλοιπους.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL