LATEST NEWS

[UPDATE] “Θαυματουργό” RPG από τους δημιουργούς του Witcher remake

Στα πλαίσια της φετινής Gamescom που διεξάγεται στην Κολωνία, παρουσιάστηκε το πρώτο gameplay trailer για τον τίτλο, που μας δίνει μια μικρή γεύση από το τι θα πρέπει να περιμένουμε. Αν μη τι άλλο δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον. To The Thaumaturge θα κυκλοφορήσει εντός της τρέχουσας χρονιάς.

________________________________________________
Αρχική είδηση στις 2 Μαρτίου 2023

Η ομάδα ανάπτυξης Fool’s Theory, γνωστή για το Seven: The Long Days Gone και για την ανάπτυξη του επερχόμενου remake του Witcher 1, ανακοίνωσε ότι εργάζεται σε ένα ολοκαίνουριο RPG, ονόματι The Thaumaturge.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέτει ισομετρική προοπτική και θα διαδραματίζεται στη Βαρσοβία των αρχών του 20ου αιώνα και συγκεκριμένα στο 1905. Η πόλη βρίσκεται σε αναταραχή, κατόπιν συγκρούσεων με θρησκευτικό υπόβαθρο, ωστόσο αυτό θα έπρεπε να ήταν από τα τελευταία πράγματα να τους απασχολούν, καθώς διάφορα μυστήρια τέρατα έχουν αρχίσει να κάνει την εμφάνισή τους.

Το Thaumaturge υπόσχεται μια δυνατή ιστορία, γεμάτη συνωμοσίες και πολιτικά παιχνίδια, κάμποσα ηθικά διλήμματα όπου καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις, ενώ σχετικά με το gameplay του παιχνιδιού, οι πρώτες αποκαλύψεις αναμένεται να συμβούν στα μέσα του Μαρτίου.

Go to discussion...

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

2 comments

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL