LATEST NEWS

[UPDATED] Μεγάλη εμπορική επιτυχία το Alien Isolation

Update: Η Sega προέβη σε διευκρίνιση στον ιστότοπο dsogaming.com και ξεκαθάρισε ότι οι πωλήσεις του “Alien: Colonial Marines” περιλαμβάνουν και κομμάτια που έφτασαν σε ράφια καταστημάτων αλλά δε πουλήθηκαν απαραιτήτως, ενώ εκείνες του “Alien Isolation” αναφέρονται αποκλειστικά σε πωληθέντα αντίτυπα. Συνεπώς το δεύτερο θεωρείται -και είναι- πιο επιτυχημένο εμπορικά.

Αρχική είδηση: Η είδηση που ακολουθεί είναι ευχάριστη, αλλά έχει και την πλάκα της την ίδια στιγμή. Όπως ανακοίνωσαν λοιπόν οι Sega και Creative Assembly, το “Alien Isolation” κατάφερε ήδη, μέσα τρεις μήνες κυκλοφορίας, να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πωλήσεις.

Ο αριθμός είναι σίγουρα εντυπωσιακός, το παιχνίδι διέθετε ποιότητα, οπότε άξιζε να πετύχει εμπορικά, συνεπώς εύλογα θ’ αναρωτηθεί κανείς πού είναι το αστείο της υπόθεσης. Αυτό λοιπόν εντοπίζεται στ’ ότι το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, το “Colonial Marines“, που κάθε άλλο παρά θετικές κριτικές είχε αποσπάσει, κατάφερε να επιτύχει ακόμη υψηλότερο αριθμό πωλήσεων εντός του ίδιου χρονικού διαστήματος!

Είπατε τίποτα για το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το marketing;

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL