LATEST NEWS

[UPDATED] The Devil’s Men, το νέο adventure game της Daedalic Entertainment


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Update: Η Daedalic έχει κατεβάσει όλο της το οπλοστάσιο στην Gamescom 2014, εξ’ ου και οι παρακάτω δύο νέες screenshots του παιχνιδιού, που μαρτυρούν ότι ελάχιστοι άλλοι μπορούν να τη φτάσουν σε ποιότητα γραφικών.

The Devils Men News pic1

 

The Devils Men News pic2

Αρχική είδηση: Πιστοί στις υποσχέσεις τους, οι Γερμανοί ανακοινώνουν, εκτός του Blackguards 2, ένα ακόμη παιχνίδι κι αυτό -ευτυχώς- ανήκει στην κατηγορία των adventure games, συγκρατώντας έτσι ελαφρά την ανησυχία μας για τη μελλοντική πορεία και δραστηριότητα μίας εκ των μητέρων του σύγχρονου adventure gaming.

Στον νέο τίτλο τους τονίζουν τη σημασία που θα έχουν οι αποφάσεις που θα πάρει ο παίκτης, που θα επηρρεάσουν καταλυτικά την εξέλιξη της ιστορίας. Στο σχεδιασμό θα λάβει μέρος και ο Kevin Mentz, γνωστός από τη δουλειά του σε μία προηγούμενη επιτυχία της εταιρείας, το “Memoria“. Η ιστορία λαμβάνει μέρος στη Βικτωριανή Αγγλία του 1871, όπου μία σειρά φόνων διαταράσσουν την ηρεμία μίας παραθαλλάσιας πόλης. Τα στοιχεία οδηγούν στα ίχνη μία συμμορίας, γνωστής με την επωνυμία “Η Αποικία”.

Η 20άχρονη Αδελαίδα Σπέκτορ, κόρη του ντετέκτιβ Κάρολ Σπέκτορ, την οποία ο πατέρας της έχει εγκαταλείψει, ζει στους δρόμους της πόλης, προσπαθώντας να μείνει μακριά από επικίνδυνες συναναστροφές. Όταν γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας ενός παλιού φίλου του πατέρα της, βλέπει την ευκαιρία να ξαναποκτήσει επαφή μαζί του. Δυστυχώς όμως, η μόνη που φαίνεται να μπορεί να τη βοηθήσει στην προσπάθειά της, είναι η Έμιλυ, μέλος της “Αποικίας” κι επίσης δολοφόνος!

Η έρευνα των δύο γυναικών θα τις οδηγήσει στους “Devil’s Men”, μία ομάδα περίεργων επιστημόνων που εδώ και δεκαετίες έχουν υπερβεί τα όρια του πνευματικού και υλικού κόσμου, αλλά δείχνουν μυστηριωδώς να εξαφανίζονται ο ένας μετά τον άλλο.

Το “The Devil’s Men” αναμένεται να μας έρθει την άνοιξη του 2015. 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

5 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL